Medarbejdere

Her kan du se hvem der arbejder i Mediehuset (vi arbejder på flere portrætter!)
Mortensen, Anders Berg (AM)
Hej, jeg hedder Anders Berg Mortensen. Jeg bor i Bostedet Stærevænget i Assens. Jeg har været i Mediehuset i 17 år. Da jeg startede hed det ASK bladet og lå i Årup. Jeg arbejder 4 dage om ugen i Mediehuset. Om onsdagen har jeg hjemmedag.
Jeg er meget glad for at arbejde her. Mit arbejde består i at jeg skriver om forskellige fodboldklubber og deres historie.
Wounlund, Nanna Staal (NW)
Hej jeg hedder Nanna Staal Wounlund og bor på Bækholmen i Odense. Jeg er 20 år gammel og har arbejdet som journalist i Mediehuset siden d. 2 november 2015. I min fritid kan jeg godt lide at gå tur med hunde og spille spil på computeren og se film.
Sørensen, Søren (SS)
Jeg hedder Søren Sørensen.
Jeg er fotograf her i Mediehuset. Jeg startede på ASK redaktionen i Årup i september 2000. Da ASK flyttede til Odense og blev lagt sammen med Odense Særradio flyttede jeg med og har været her lige siden.
Mandag og tirsdag arbejder jeg i Café Klare. Torsdag og fredag arbejder jeg i Mediehuset.
Svendstrup, Rasmus (RS)
Jeg hedder Rasmus Svendstrup. Jeg har været i mediehuset siden det startede. Jeg begyndte at arbejde med medie i august 2000. Jeg har ansvar for at der bliver lagt radio og tv indslag op på denne side. Jeg laver desuden også indslag gerne med et historisk perspektiv. Det nyeste som jeg lavede, var et interview med forfatteren bag tv-serien 1864 Tom Buk-Swienty.
Rusbjerg, Frans (FR)
Frans Rusbjerg
Jeg har været ansat i Mediehuset siden februar 2006.
Jeg laver radio og tv. Mine interesser er sport og musik.
I min fritid spiller jeg fodbold i Boldklubben Enghaven.
Mouritzen, Kim (KM)
Jeg hedder Kim og kommer fra Munkebo.
Jeg har været i Mediehuset siden 2011 og det er jeg rigtig glad for.
Det jeg laver her i Mediehuset, er boganmeldelser og spilanmeldelser, og så laver jeg også meget tv.
I min fritid kan jeg lide at spille Playstation og så går jeg også meget op i film.
Larsen, Tine (TL)
Jeg hedder Tine Skovgaard Larsen og har arbejdet inden for det journalistiske område siden 2001 hvor jeg startede på industriværkstedet Bregnevej hvor det daværende Odense Særradio havde lokaler. Siden fulgte jeg med da vi fik lokaler i Bjergegade for så derefter at blive en del af mediegruppen på Skovgården. Siden januar 2013 har jeg dog kun beskæftiget mig med journalistik 1 gang ugentligt idet jeg de øvrige dage er husassistent på et bo – og værested her i Odense. Mine arbejdsområder/interesser er følgende: Interview m. politiker samt interview med personer som er i Job m. Løntilskud. Min seneste interviewopgave var et interview med lederen af Institut for hverdagsteknologi. Et spændende interview.
Karlsen, Steffen (SK)
Jeg hedder Steffen Karlsen og bor på Sedenhuse i Odense.
Tirsdag og fredag arbejder jeg i Medie på Kulturhuset. Onsdag og torsdag arbejder jeg i Mediegruppen på Skovgården.
Mine store interesser er film. Jeg er tit i biografen sammen min gode ven Morten, for at se de nyeste film. Lige nu glæder jeg mig til at komme ind og se ”Antboy 3”.
Jeg anmelder mange film til Mediehusets hjemmeside.
Jeg går også meget op i at lave mine egne film. Jeg har blandt andet været instruktør på Sedenhuses egen julekalender og så har jeg lavet ”De Tre Bukkebruse”.
Jeg ser også mange film på Bluray og jeg er fan af Antboy, Twilight, Harry Potter, Skammerens Datter, Star Wars og Radiserne.
Jørgensen, Jonas (JJ)
Jeg hedder Jonas Gram Jørgensen.
Jeg interesserer mig meget for spil. Jeg anmelder mange spil både til PC, Playstation og Wii.
Ser også en del film og har anmeldt flere film til vores hjemmeside. Jeg kan rigtig godt lide anime.
Det sker også at jeg laver interviews. Blandt andet har jeg lavet interviews om Burger King, Game Stop og McDonalds.
Jensen, Jannik (JJ)
Hejsa jeg hedder Jannik Jensen og har arbejdet i Mediehuset i ca. 10 år. Jeg spiller med i Sækken med hiphoppere. Jeg interesserer mig for musik og kultur så det er mine primære arbejdsopgaver. Jeg laver både tv og radio og så kan jeg godt lide Medina så hende har jeg interviewet en gang. I min fritid går jeg til styrketræning en gang imellem og så kan jeg godt lide af feste med mine venner og så rejser jeg til udlandet sammen med min kollega Frans hvor vi næsten lige har været i Barcelona.
Hvidsten, Linda (LH)
Hej jeg hedder Linda Hvidsten og er født i 1988. Jeg startede med at arbejde i Info – Huset i 2008, og i 2011 blev vi rykket til Skovgården, hvor vi kom til at hedde Mediehuset. I november 2015 rykkede jeg med til kulturhuset sammen med de andre medarbejder. I Mediehuset arbejder jeg med filmanmeldelser, skriver om sport, og især fodbold hvor jeg for det meste indtaler det som radio. I min fritid hygger jeg med de andre beboer på det sted hvor jeg bor som hedder Knagegården, og ligger i Fangel. I min fritid kan jeg også lide at gå i biografen, derudover besøger jeg nogle gange mine forældre som bor i Assens. Ellers er det bare stille og rolig hygge på Knagegården.
Huus, Line Bach (LH)
Jeg hedder Line Bach Huus
Jeg er 23 år og kommer fra Odense SV og bor hjemme hos mine forældre.Jeg har arbejdet i Mediehuset i 2 et halvt år. Jeg er rigtig glad for at arbejde i Mediehuset. I Mediehuset laver jeg interview atikler og madplan. Jeg har et marsvin som hedder Pjuske og hende er jeg rigtig glad for. I min fritid går jeg til Boccia og ridning. Er sammen med min familie og venner og veninder. Jeg går også til fysioterapeut to gange om ugen. Jeg snakker også med mit marsvin Pjuske, hun kommer meget op. Mit ynglings dyr er hest. Jeg er glad for dyr. På nær krybdyr. Min ynglings sanger er Rasmus Seebach. Jeg kan også godt lide bandet One Direction. Mit idol inden for ridning er Tina Lund. Jeg kan godt lide at se Familien fra Bryggen med Linse Kessler. Min ynglings film er en hestefilm som hedder Spirit. Min livret er kylling og flødekartofler. Jeg kan godt lide at være sammen med min familie og mine venner og veninder. Jeg kan godt lide at gå i biografen og på bytur og være ude at handle ind.
Hansen, Morten (MH)
Jeg hedder Morten Hansen. Jeg bor i en lejlighed ude på Sprogøvej i Odense.
Her i Mediehuset anmelder jeg film. Både de nye der kommer i biografen og nyere DVD film.
Jeg anmelder som regel filmene sammen med Steffen, som jeg lærte at kende dengang vi begge to gik på Brangstrupskolen.
Jeg spiller også et spil der hedder Disney Infinity. Skylanders er jeg også meget optaget af.
Jeg har været med til at lave min egen Turtles film. Her var jeg instruktør sammen med Steffen.
Nogle af mine favoritter er Spiderman, Batman og X-men.
Jeg har læst alle Antboy bøgerne. De er rigtig gode. Forfatteren hedder Kenneth Bøgh Andersen.
Hansen, Kasper (KH)
Jeg hedder Kasper Vang Hansen og bor i Assens.
Jeg er 25 år og interesserer mig for dansk og international politik.
Berntsen, Jens (JB)
Hej mit navn er Jens Vest Berntsen. Jeg er skribent/journalist i Mediehuset Odense. Her har jeg arbejdet siden september 2010. Jeg er rigtig glad for mit arbejde. Har de bedste kollegaer man kan ønske sig. I min fritid spiller jeg fodbold og bowling. Og om torsdagen gør jeg rent hjemme i min lejlighed. Jeg er frisk på en bytur i ny og næ, og så elsker jeg at se fodbold, hører musik, læse bøger og se film.
Bastholm Christensen, Kirsten (KB)
Jeg hedder Kirsten Bastholm Christensen og er 54 år. Jeg arbejder i Mediehuset City 3 dage om ugen og er på Mediehuset Skovgården en dag om ugen. Jeg har arbejdet i Mediehuset City i snart 4 år, og er glad for den vekselvirkning som journalist det medfølger. Nogen gange er jeg også freelancejournalist i ULF og skriver også til deres medlemsblad. Jeg bor sammen med min mand Per W. Nielsen i et rækkehus i Vissenbjerg for 11. år i træk. Sammen har vi vores kat Pjevs som vi har meget sjov og ballade med. Ud over det, er jeg aktiv dame som elsker musikkoncerter, lave ULF arrangementer og er medlem af SF, og andre foreninger som omhandler Ærø, hvor jeg er født.
Andersen, Morten (MA)
Jeg hedder Morten har arbejdet med medie, journalistik igennem 20 år. Da jeg startede lå vi i Årup og hed ASK-Bladet. Vi lavede ligesom i dag interviews med mennesker både udviklingshæmmede og ikke udviklingshæmmede. I 2004 flyttede vi ind på Bjergegade i Odense, hvor vi blev tilsluttet Odense Særradio. Vi flyttede fra Bjergegade i 2011 hvor vi flyttede ud på Skovgården. Og her i oktober 2015 flyttede vi til Kulturhuset på Rytterkasernen hvor vi har fået nogle rigtige gode arbejdslokaler.
I fritiden dyrker jeg dart, og cykler. Ud over det så tager jeg i fitness nede i Assens hvor jeg også bor. Onsdag svømmer jeg i Hårby Hallen.
Andersen, Mikkel (MA)
Jeg hedder Mikkel og er 21 år
Jeg er ny her i Mediehuset.
Jeg interesserer mig for italiensk mad, tattoos, film og spil.
I min fritid spiller jeg og ser tv. Lige nu spiller jeg Batman der er et rigtig fedt spil, og jeg venter stort på Uncharted 4 som udkommer i 2016. Men jeg venter også på Call of Duty Black Ops 3. Det glæder jeg mig meget til.